HYDRAFACIAL™

*BOOSTER

Wij hebben verschillende gepatenteerde boosters die werken op structuurverbetering, hydratatie, versteviging, rimpels of pigmentatie.

Wat doen Hydrafacial Boosters?
HydraFacial Boosters richten zich op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige veroudering en rimpels.  Het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. Hydrafacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

**Perk Eye / Lips

Exfoliatie en ultieme hydratatie van ogen en/of lippen. Naast de behandeling in het instituut ontvangt u het nazorg serum voor thuisgebruik. 

De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid.

De HydraFacial-behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit van onzuiverheden en hydrateert tegelijktertijd door een ‘Vortex Fusing’ insluizing van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Het staat 3 trappen boven de verouderde microdermabrasie. De Hydrafacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of downtime. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

De Hydrafacial Boosters richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige veroudering en rimpels. Het beste van alles- het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. Hydrafacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

De Hydrafacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw Hydrafacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse thuisverzorgingsproducten.

De Dermalux Led lichttherapie voorziet toegevoegde voordelen bij een Hydrafacial behandeling. (Meer weten over Dermalux Led? Klik hier) Het rode Led licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand het helpt ook bij het verminderen van zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe Led licht is zéér interessant voor klanten die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen.

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkelijk een behandeling verdragen.

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer indien je ook thuisverzorging gebruikt. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

De HydraFacial behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 30 minuten (+20 min. Dermalux Led sessie) worden uitgevoerd. De belevenis wordt vaak omschreven als “een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat”. Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat. Sterker nog, het zal lijken of u een nieuw, stralend gelaat heeft, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.

  • Ernstige acné
  • Zonnebrand
  • Natte eczeem
  • HIV, Lupus, Hepatitis
  • Zwangerschap & borstvoeding
  • Accutane (1 jaar wachten na einde accutanekuur)
  • Laser, Botox, Fillers = 2 weken wachten!
  • Peels (Chemische Peels, Enzymatische Peels,…) = 28 dagen wachten!